Не стало засновника культового гурту Boney M, пісні якого співають по всьому світу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У минулий вівторок, 23 січня, пішов у вічність знаменитий композитор, засновник диско-гурту Boney M Франк Фаріан. Знаменитості не стало на 83-му році життя. Більше деталей читайте нижче на ХОЧУ.ua!

Новину про смерть німецького музичного продюсера повідомила його родина, передає  ВВС . Відомо, що Фаріан помер у своєму будинку в Маямі в американському штаті Флорида. І, як кажуть його близькі, попри свій стан здоровʼя, Фаріан залишався енергійним до останніх днів життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 2022 року музикант переніс операцію на серці. Тоді йому замінили серцевий клапан, що сильно повпливало на стан здоровʼя. З тих пір Франк Фаріан був змушений використовувати дихальний апарат, а окрім того – почав пересуватися в інвалідному візку.

Світового визнання Франк Фаріан досяг завдяки створенню музичного гурту Boney M у 1975 році. Пісні цього легендарного квартету, такі як "Daddy Cool", "Rasputin", "Rivers of Babylon" і "Ma Baker", знають буквально по всьому світу.

Не стало засновника культового гурту Boney M, пісні якого співають по всьому світу - фото №1
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно також стало відомо про смерть популярного американського актора Девіда Гейла. Зірка культового серіалу "Беверлі-Гіллз 90210" помер у віці 58 років .

Головне фото: Getty Images