Володимир Завадюк повернув Соні Морозюк її "мазню" та відцурався від дружби зі скандальною художницею

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скандальна медійна художниця Соня Морозюк залишилася не тільки без коханого , але й без підтримки зіркових друзів та знайомих. І коли багато хто зі знаменитостей ще на піку скандалів з родиною Гринкевичів прокоментували співпрацю з нареченою бізнесмена, то Володимир Завадюк, якого часто можна було помітити у компанії художниці, до останнього намагався не обговорювати це в публічній площині. Але, настав час, коли продюсер нарешті зізнався, чи продовжує спілкуватися з Сонею Морозюк.

В інтервʼю Аліні Доротюк Володимир Завадюк заявив, що більше не хоче асоціюватися зі скандальною художницею. Тому картини, які він раніше купляв, прибрали з його кабінету та повернули Соні Морозюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що сама художниця не раз висловлювала слова подяки продюсеру проєктів "1+1". Адже саме він був першою медійною людиною, яка "повірила у талант" Морозюк. Тому Завадюк придбав її роботи для своєї колекції, та навіть  зняв плівки з особистого авто з написами "Я тебе кохаyou" та "Києве мій", які ексклюзивно для нього розробила художниця.

Після того, як ця історія набула розголосу, після того, як обличчям цього корупційного скандалу в тому числі стала Соня, після того, як із цим почали асоціювати її роботи, я як публічна людина, як opinion maker (людина, яка формує громадську думку - ред.), людина, яка виготовляє великі проєкти, яка розповідає про свою місію, я категорично проти корупції, кумовства, усілякого крінжу, який може відбуватися у нашій країні, не можу на даний момент асоціювати себе з цими роботами, з цим артом, навіть якщо деякі з них для мене були дорогими, а безумовно так було,

– підкреслив Завадюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А от відома колега Соні Морозюк несподівано стала на її захист . Євгенія Гапчинська прокоментувала "мазню", яка наробила багато шуму в Мережі.