Від кохання до ненависті – один обшук ДБР: Гринкевич іронічно висловився про те, як його кинула Соня Морозюк (ВІДЕО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після спроби втечі за кордон та ганебного затримання Романа Гринкевича, він не тільки почув вирок суду, а й вперше прокоментував розрив зі своєю нареченою. Судячи з реакції скандального бізнесмена, він не надто відкритий до діалогу про особисте життя. Що саме він сказав у відповідь на те, що його кинула Соня Морозюк – розповідаємо нижче!

Стосунки Соні Морозюк та Романа Гринкевича почалися так само стрімко, як і закінчилися. Відомо, що пара була разом 5 місяців, 3 з яких художниця носила статус нареченої сина львівського бізнесмена-корупціонера Ігоря Гринкевича, який наживався на ЗСУ. Проте коли викрилась правда про шахрайські схеми скандальної родини – Соня публічно кинула коханого та усіляко намагалася відбілити репутацію, вдаючи з себе жертву. Але ж усі ми бачили той нескінченний потік мемів , який ще довго буде асоціюватись з її імʼям, як і сама родина Гринкевича.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що відразу після того Роман зник та почав переховуватися від Державного бюро розслідувань. Проте за декілька днів правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, а після – на нього чекав суд, який задовольнив клопотання прокуратури та вирішив арештувати чоловіка з можливістю застави в 500 млн гривень.

Тоді ж, у залі суду, Гринкевич поспілкувався з журналістами. І якщо на запитання щодо його виїздів за кордон він відповідав без сумніву, то от особисте життя коментувати відмовився. Натомість Роман іронічно засміявся, говорячи про Морозюк.

Ви знаєте, я не хочу коментувати особисті питання з якоюсь дівчиною. Не хочу коментувати все, що пов’язано із нею. Я думаю, маю на це особисті причини,

– відповів Роман Гринкевич.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку  прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.