Від бізнесмена до корупціонера: Соня Морозюк була заміжня, але кинула чоловіка заради Романа Гринкевича

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Соня Морозюк скасовувала весілля, а Роман Гринкевич ігнорував її у суді, викрилися нові цікаві деталі з минулого медійної художниці. І хоч вона намагалася не афішувати особисте життя, журналісти зʼясували, що раніше дівчина вже була заміжня, але покинула свого чоловіка заради корупціонера, від якого врешті теж пішла... Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Журналісти ТСН провели розслідування та дізналися, що у свої 25 років Морозюк встигла отримати не тільки статус нареченої, а й дізнатися на власному досвіді, що таке подружнє життя. Адже до скандального роману з Гринкевичем дівчина була заміжня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зʼясувалося, що колишнього коханого Соні Морозюк теж звали Роман. Заліпа – бізнесмен з Волині, який займається будівництвом. І хоча художниця про це не афішує, відомо, що побралися вони в грудні 2022-го року і жили в офіційному шлюбі до вересня 2023 року. Цікаво, що на момент розлучення Морозюк вже зустрічалася з Гринкевичем.

За даними джерел, від першого шлюбу у Соні буцімто залишилися не лише спогади, а й автомобіль Porsche. Проте сама художниця стверджує, що вона придбала автівку 2015-го року сама, за 33 тисячі доларів. Тому не здивуємося (але і не стверджуємо), якщо зʼясується, що і квартири Морозюк у Львові теж були придбані на кошти Романа Заліпи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку  прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.