Від бізнесмена до корупціонера: Соня Морозюк була заміжня, але кинула чоловіка заради Романа Гринкевича

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки Соня Морозюк скасовувала весілля, а Роман Гринкевич ігнорував її у суді , викрилися нові цікаві деталі з минулого медійної художниці. І хоч вона намагалася не афішувати особисте життя, журналісти зʼясували, що раніше дівчина вже була заміжня, але покинула свого чоловіка заради корупціонера, від якого врешті теж пішла ... Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Журналісти ТСН провели розслідування та дізналися, що у свої 25 років Морозюк встигла отримати не тільки статус нареченої, а й дізнатися на власному досвіді, що таке подружнє життя. Адже до скандального роману з Гринкевичем дівчина була заміжня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зʼясувалося, що колишнього коханого Соні Морозюк теж звали Роман. Заліпа – бізнесмен з Волині, який займається будівництвом. І хоча художниця про це не афішує, відомо, що побралися вони в грудні 2022-го року і жили в офіційному шлюбі до вересня 2023 року. Цікаво, що на момент розлучення Морозюк вже зустрічалася з Гринкевичем.

За даними джерел, від першого шлюбу у Соні буцімто залишилися не лише спогади, а й автомобіль Porsche. Проте сама художниця стверджує, що вона придбала автівку 2015-го року сама, за 33 тисячі доларів. Тому не здивуємося (але і не стверджуємо), якщо зʼясується, що і квартири Морозюк у Львові теж були придбані на кошти Романа Заліпи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно український журналіст  дав оцінку  прикрасам та речам художниці Соні Морозюк. Ілля Кабачинський озвучив приблизні ціни прикрас та вбрання, яке було помічено на відомій художниці.