Відома українська художниця стала на захист скандальної Соні Морозюк: "Навіщо ви їх купували і вішали в себе вдома, якщо не подобались?"

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Відома українська художниця Євгенія Гапчинська стала на захист Соні Морозюк після скандалу з її екснареченим , якого підозрюють у корупції. Попри те, що дівчина розірвала заручини , а подаровані Гринкевичем речі збирається продати на аукціоні, передавши згодом отримані кошти на ЗСУ, суспільство почало активно цікавитися її минулим, статками й зокрема творчістю, яку тепер багато хто відверто називає "мазнею".

Колега Морозюк з думкою суспільства погодитися не може і має з цього приводу власні судження. Про них Гапчинська і розповіла в інтерв'ю для YouTube-проєкту "Наодинці".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За її словами, будь-яка творчість має право на існування, а у випадку з Сонею Морозюк багато людей спершу захоплювалися її талантом і з задоволенням купували картини, а тепер їм вони начебто не подобаються. Тому до екснареченої Романа Гринкевича художниця ставиться нормально.

Соня Морозюк робила свої картини так як відчувала, як вважала за потрібне. І всім людям це подобалось. Ну, не всім, але кому це подобалось, тому це подобалось. Кожна творчість має право на існування, тобто я по-доброму ставлюся (до Морозюк - ред.). Це родині Грінченків потрібно соромитись своїх дій, а не Соні Морозюк. Вона - митець і їй соромитись своїх картин не потрібно,

- говорить Гапчинська. І додає, що про Соню Морозюк вона дізналася буквально за тиждень до скандалу. Це, мовляв, було інтерв'ю по телевізору, в якому юна мисткиня розповідала, що працює з 5-ї ранку і сама заробила собі на квартиру. Ці слова відрезонували з самою Євгенією Гапчинською, адже вона також працює з 5-ї години й не отримує сторонньої допомоги при відкритті своїх галерей чи виставок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Може це й вона сама робила. Тобто я дивилась це інтерв'ю, мені сподобалась ця дівчина і її картини, а потім я десь за тиждень з жахом дізналася, що є зв'язок між діями Гринкевича...

В мене ще приватна образа, тому що я купувала одяг своєму чоловіку, бо йому не підходили ті штани, які купили Гринкевичі. І в мене це просто все якось скипіло і не стикувалося,

- розповідає іменита художниця.

Однак навіть попри це, зізнається, весь цей бруд до творчості самої Морозюк відношення не має:

Але навіть після цього я вважаю, що це людина, яка малювала свої картини і картини класні. Навіщо ви їх купували і вішали в себе вдома, якщо не подобались?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що жителі та гості столиці більше не зустрінуть на вулицях міста яскраве жовте авто з написом-зізнанням у коханні Києву. Український продюсер Володимир Завадюк вирішив тихенько зафарбувати напис "Києве мій", зроблений на авто Сонею Морозюк.

Головне фото: 1plus1.ua