Російська співачка поплатилася за підтримку війни: нарешті Клава Кока виступатиме тільки на росії

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Скасування концертів путіністів за кордоном – велике задоволення для усіх свідомих українців. А коли до того всього російським артистам ще й забороняють відвідувати європейські країни, то нам дійсно важко стримати свої емоції. Тому днями поводів для радощів стало тільки більше, адже Естонія скасувала концерт і заборонила в’їзд співачці Клаві Кока. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Клава Кока ще до початку повномасштабної війни активно підтримувала кремль, а після початку російського широкомасштабного вторгнення вона ще більше почала підспівувати російській пропаганді. Артистка неодноразово давала концерти для окупантів та їздила на тимчасово непідконтрольні Україні території так званих "лнр" і "днр". Але, як виявилося, за це вона все ж таки поплатилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє естонське видання  limon, нещодавно в Естонії були скасовані виступи Клави Коки, які мали відбутися в Талліні 29 березня. Ба більше, за прокремлівські наративи артистка отримала заборону на в'їзд до країни до 2027 року.

Організатори концертів не повинні запрошувати до Естонії артистів, які виступають із прокремлівськими тезами, оскільки їм заборонено тут виступати. Російські та білоруські діячі культури, які бажають виступити в Естонії, на сьогодні не можуть отримати естонську візу,

– прокоментував прессекретар МВС Естонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що росія все ж таки пробралася на Євробачення. Адже стало відомо, що від Ізраїлю поїде артистка, яка 13 років прожила в москві.