Іван Дорн вперше після виступів для росіян вийшов на звʼязок і відразу поностальгував за російським каналом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після початку повномасштабної війни Іван Дорн наче засудив агресію рф та розірвав звʼязки з країною-терориста. Проте з часом артист повернувся до створення російськомовної музики та засвітився на шоу, цільовою аудиторією якого є жителі московії.

Не так давно українців обурило, що у новорічну ніч Іван Дорн виступав перед громадянами росії на Балі у закладі, що належить росіянину. Втім коментувати скандальний інцидент музикант не став, а просто продовжив працювати на аудиторію, що здебільшого підтримує вторгнення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, нещодавно на YouTube вийшло шоу "Прослушка" за участю українського артиста. Шоу було зняте в Ташкенті, столиці Узбекистану, ще у листопаді 2023 року, а його авторами є казахстанці. Однак цільова аудиторія каналу, судячи з коментарів, є саме росіянами.

Найцікавішим стало те, що в кінці відео, взявши до рук власний музичний диск, Іван Дорн раптом згадав часи, коли працював на росії. У короткому коментарі він порівняв російський провладний телеканал МузTV та український музичний телеканал М1. До слова, цей самий диск автори шоу вирішили розіграти. Але, чи є обмеження країн щодо участі в конкурсі – невідомо.

Ті часи, коли МузTV і М1 стоять поряд. Ось так, уяви,

– сказав Іван Дорн.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що російського режисера Михайла Локшина намагаються внести до списку екстремістів і терористів . А все тому, що він підтримує Україну та засуджує дії країни-агресора.