Оля Полякова "рознесла" Євгена Клопотенка, захищаючи власну творчість: ось що стало причиною їх конфлікту

Новини шоубізнесу
8 048

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ресторатор розкритикував творчість співачки, але вона не стала мовчати та публічно відповіла на його закиди

Співачка Оля Полякова, яка нарвалася на хейт через кліп , відзнятий на тлі Меморіалу жертвам Голодомору, публічно посварилася з ресторатором Євгеном Клопотенко. Артистка не стала відмовчуватися та відреагувала на його критику. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Днями Євген Клопотенко в інтервʼю Еммі Антонюк неочікувано заговорив про Олю Полякову. Тоді ресторатор зізнався, що не близько знайомий зі співачкою, але часто перетинається з нею на різних знімальних майданчиках. Водночас шеф-кухар підкреслив, що не розуміє творчість Полякової, та думки, які вона транслює на широку аудиторію. Тому співачку він назвав “дивною людиною”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Схоже, такі слова образили артистку, тому у своїх соцмережах вона вирішила відповісти на критику у свою адресу. Оля Полякова не стала напряму звертатися до Євгена Клопотенка, проте з її слів стало ясно, що публікація була присвячена саме ресторатору.

Сама ж Полякова назвала слова Клопотенка “дитячою позицією”. А окрім того, вона наголосила, що ресторатор знецінив її творчість, яка подобається тисячам українців.

Гірше за знецінення і може бути тільки взагалі повне не розуміння того, про що говориш. Це дуже дитяча, безвідповідальна та тупа позиція. "Не читав, але зусуджую",
— дорікнула Оля Полякова.
Фото: instagram.com/polyakovamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, в тому ж інтервʼю Євген Клопотенко вперше розсекретив, який грошовий приз отримав за перемогу на “МастерШеф”. Виявилося, що відомий шеф-кухар отримав значно меншу суму, у порівнянні з іншими переможцями.