Оля Полякова нарвалася на жорстку критику через кліп, що відзняла на фоні Меморіалу жертв Голодомору (ВІДЕО)

Музика
866
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Слідом за яскравим кліпом, у якому Оля Полякова перевтілилася у Фредді Мерк'юрі , артистка здивувала Мережу неоднозначним релізом. На цей раз артистка обрала явно невдале місце для зйомок відеороботи, через що її встигли захейтити. Усі подробиці дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

На власній сторінці в Instagram Оля Полякова опублікувала відео, що зняла у Києві на тлі Меморіалу жертвам Голодомору. На фоні хрестів, які символізують жертв українського народу, артистка танцювала, та, що найдивніше, співала композицію зі словами "Все буде ОК".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє видання "Мета", артистку засудили за таке відео та висловили думку, ніби вона влаштувала "танці на кістках". Скоріш за все, сама співачка не переслідувала мети вляпатися у такий скандал, розуміючи, що даний меморіал є місцем скорботи, а не розваг. Проте вона не стала вступати у дискусію і просто видалила відео, яке встигло завіруситися у Мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємло, нещодавно Оля Полякова презентує перший україномовний альбом золотих хітів "100% UA". Як зазначила артистка, це стало спецподарунком для фанів на честь її дня народження.