Очікуваний прогноз: Маша та Оля Полякові поворожили на те, яке місце на Євробаченні посяде Україна (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 244
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля та Маша Полякові
instagram.com/polyakovamusic

Новоспечені тарологині не вірять у перемогу України

Відома українська співачка Оля Полякова разом зі своєю донькою Машею влаштувала гадання на картах. Дівчата вже встигли передбачити, чи вийде українська поп-діва Тіна Кароль заміж. Окрім того, зіркова мама та донька вирішили передбачити, яке місце на Євробаченні посяде Україна.

Отож, Оля та Маша вирішили зробити прогноз на найбільш очікувану музичну подію року. Цікаво, що букмекери досить довгий період часу провокували Україні перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що прогноз Полякових дещо відрізняється від того місця, яке Джері Хейл та Альоні Альоні прогнозують букмекери. Відтак, якщо прогнозисти дають Україні другу позицію, то Оля та Маша не змогли дати чітку відповідь стосовно того, на якому місці опиниться український дует.

Слухайте, ну, я не сказала би, що це перше, але це десятка. Так, це десятка, це десятка. Тобто, це не перше місце, але це топ-10.
- повідомила Маша Полякова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова разом зі своєю донькою та блогеркою Веронікою Білоцерківською поворожила на те, коли закінчиться війна. Прогнози вийшли дещо неоднозначними.