Соня Морозюк відповіла, чи прийде на суд підтримати Романа Гринкевича, а також прокоментувала закиди щодо схожості з Оксаною Марченко

Новини шоубізнесу
6 864

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця дала чітку відповідь

Скандально відома українська художниця Соня Морозюк, яка кинула свого нареченого Романа Гринкевича після того, як дізналася, що він фігурує у скандалі з розкраданням коштів, які мали б піти на потреби ЗСУ, розповіла, чи прийде підтримати його на суд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Морозюк поговорила з українським журналістом Дмитром Гордоном. Інтерв'ю з художницею вже опубліковане на YouTube каналі “В гостях у Гордона”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Дмитро Ілліч запитав у Соні про те що вона за думкою багатьох блогерів та громадськості протиставлялася дружині зрадника України Віктора Медведчука Оксані Марченко, яка свого часу щосили підтримувала чоловіка, коли в його житті настали складні часи.

Соня не зрозуміла цього протиставлення, чи порівняння та зазначила, що їй взагалі дивно бачити, що в Україні ідеалізували образ Марченко.

Чому наше суспільство майже канонізувало Марченко? Ви точно не з тієї жінки робите героїню.
- відповіла на численні закиди мережі Морозюк.

Дивитися з 58:11

Окрім того, Дмитро Гордон запитав у Соні про те, чи прийде вона підтримати колишнього нареченого на суд. На це питання художниця відповіла категоричним ні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соня Морозюк підтвердила, що перебувала у шлюбі, коли зав'язала стосунки з Романом Гринкевичем. Художниця пояснює це тим, що вона досить довго не змогла розібратися з юридичними питаннями розірвання попереднього шлюбу.