Неабияк змінилася: Соню Морозюк побачили у київському ЦУМі в новому образі (ФОТО)

Знаменитості
6 103
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Художниця була вся у чорному

Скандально відома українська художниця Соня Морозюк, яка кинула свого обранця Романа Гринкевича через те, що його сім'я загрузла у скандалах, пов'язаних з розкраданням державних коштів, показалася у Київському ЦУМі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що після численних публікації та висвітлення у публічному просторі діянь родини Гринкевичів, Соня вирішила не тільки розірвати всі зв'язки з ними, а й не світитися самій. Проте, нещодавно її помітили в Київському ЦУМі. Там дівчина обідала з подругою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зауважити, що Морозюк сфотографувала блогерка та дизайнерка Ольга Дворянська. Ці світлини вона розповсюдила у себе в Instagram Stories. Виходячи з кадрів, які запропонувала Дворянська, можна зробити висновок, що Соня дещо трансформувала свій образ. Художниця і постає у непримітного чорному одязі, її волосся на голові досить охайно зібране, а на обличчі відсутній макіяж. Авторка світлин символічно залишила символічний підпис під своїми знімками.

Славнозвісна художниця "Мазня" змінила імідж. Відома, на жаль, не картинами.
- написала Ольга Дворянська.
Художниця Соня Морозюк
Фото: скриншот instagram
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Соня Морозюк була одружена, але зрадила свого чоловіка заради Гринкевича. Морозюк встигла отримати не тільки статус нареченої, а й дізнатися на власному досвіді, що таке подружнє життя.