Соня Морозюк зустрічалася з Романом Гринкевичем, будучи заміжньою? Розкриваємо деталі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
7 963
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Художниця Соня Морозюк
Фото: instagram.com/sonya.moroziuk

Стосунки художниці та скандального бізнесмена тривали 5 місяців

Відома українська художниця Соня Морозюк, яка була нареченою скандального бізнесмена Романа Гринкевича, родину якого підозрюють у корупційному скандалі та розкраданні одного мільярда гривень, які мали піти на потреби Збройних сил України, розповіла про свої стосунки з колишнім. Подробиці - в нашому матеріалі.

20 березня на YouTube каналі “В гостях у Гордона” вийшло інтерв'ю Дмитра Гордона із Сонею Морозюк. Саме під час цієї бесіди вона підтвердила те, що її стосунки з Романом Гринкевичем у неї зав'язалися тоді, коли вона була в офіційному шлюбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, про це у Соні запитав Дмитро Ілліч. Він слушно зазначив, що як мінімум 2 з 5 місяців, яких вона була у стосунках з Гринкевичем, Соня мала статус заміжньої жінки. До того ж, її офіційного чоловіка також звали Романом. Відтак, Гордон напряму запитав, чи зраджувала Соня свого законного чоловіка з Гринкевичем. Морозюк зазначила, що нікого не зраджувала, а перебувала в шлюбі, бо не встигла довести розлучення до логічного завершення.

Я б не казала таких гучних слів, типу зраджувала. Я нікого не зраджувала. В мене був шлюб, ми завершили стосунки, але, на жаль, ви розумієте, що через війну багато розлучень і розірвати шлюб офіційно це займає якийсь проміжок часу.
- підсумувала Соня.

Дивитися з 7:54

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Соня Морозюк сама передбачила майбутній скандал довкола родини Гринкевичів. Художниця передбачила майбутній хейт.