Відомий балетмейстер Раду Поклітару вперше прокоментував чутки про роман за Наталією Могилевською (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 972

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Хореограф також зізнався, чи привітав відому співачку з довгоочікуваним статусом мами

Тривалий час популярній українській співачці Наталі Могилевській, яка стала мамою двох дівчат, приписували роман з балетмейстером та хореографом Раду Поклітару. Знаменитості часто світилися разом на публічних заходах, проте раніше ніколи відверто не відповідали, що між ними.

Втім, з часом знаменитостей все рідше стали помічати разом, тому пішли чутки, ніби вони розійшлися. І тільки через понад 10 років Раду Поклітару вперше заговорив про Наталю Могилевську в інтервʼю проєкту "Наодинці”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто зазначити, що спростовувати, або підтверджувати чутки щодо стосунків з Наталею Могилевською Раду Поклітару не став. Артист лиш зауважив, що якщо співачка захоче розповісти, що насправді їх повʼязувало — то вона це зробить. Сам балетмейстер, судячи з його слів, наразі не спілкується з артисткою, та навіть не привітав її, коли дізнався, що здійснилася її довгоочікувана мрія стати мамою.

Дізнайтесь у Наталії Могилевської, що вона з цього приводу думає. Дівчина має відповідати першою. Мені зараз соромно, але я взагалі нікого ні з чим не вітаю. Я практично не ходжу у гості. Це сталося із роками. Раніше такого не було. Не ходжу ні на весілля, ні на дні народження, не ходжу на похорони… Навіть люди з мого найближчого оточення припинили ображатися… Мене навіть не намагаються запросити на день народження, бо я все одно не піду,
— зауважив Раду Поклітару.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська перервала власний виступ, аби відправитися на допомогу постраждалим у Кривому Розі. Зірка стала свідком ракетної атаки, тому не змогла проігнорувати те, що трапилося з місцевими жителями.