Наталія Могилевська перервала власний виступ, аби відправитися на допомогу постраждалим у Кривому Розі (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
532
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Зірка зізналася, що не змогла залишатися на сцені, поки недалеко українців діставали з-під завалів багатоповерхових будинків

Відома співачка Наталія Могилевська потрапила в епіцентр трагічного обстрілу Кривого Рогу, внаслідок якого було зруйновано декілька багатоповерхівок та постраждало щонайменше 38 особи, 3 з яких — загинули. Саме у цей день артистка приїхала у місто зі своїм сольним концертом, однак дізнавшись страшні новини покинула сцену і відправилася у місце, де влучили ракети.

Виявилося, що співачка знаходилася прямо неподалік від місця подій. Коли тільки розпочалася повітряна тривога — Наталія Могилевська почула серію гучних вибухів, знаходячись в укритті разом зі своєю командою. А після відбою ракетної загрози артисти вийшли на сцену, аби зустрітися з шанувальниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак концерт артистка так і не змогла завершити. А все тому, що в розпал виступу їй повідомили про жахливі наслідки ворожої атаки, яка забрала життя українців та лишила багатьох без домівок. Тому Наталія вирішила зупинити концертну програму і відправитися безпосередньо на місце події, аби допомогти постраждалим.

Сьогодні перед початком концерту розпочалися вибухи. Я розпочала прямий ефір. Закінчилась тривога, розпочався концерт і прямо під час концерту мені сказали, що тут троє загиблих, що постраждали люди. Я зупинила концерт і поїхала запитувати, чи потрібна моя допомога. Чим я можу допомогти? Я можу підтримати якийсь збір грошей на квартиру людям. Ну хоч щось зробити, бо ми зараз у цьому горі. Я на сусідній вулиці була, я теж могла опинитися під цим прильотом. Я не могла продовжувати концерт. Просто приїхала дізнатися, чим я можу допомогти,
— зазначила Наталія Могилевська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Наталія Могилевська поділилася щемливими спогадами про тимчасово окупований Маріуполь. Зірка розповіла про смерть рідного дяді, якого навіть не змогли похоронити на цвинтарі.