"Страшенні вибухи!": Наталія Могилевська опинилася в епіцентрі ракетного удару по Кривому Рогу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталія Могилевська
Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Артистка не стримуючи сліз повідомила про перебіг подій, через які їй довелося зупинити власний концерт

12 березня російська армія вчергове випустила керовані авіаційні ракети — імовірно, Х-59, — по Кривому Рогу. Цинічний обстріл найдовшого міста в Європі спричинив шалені вибухи, а як наслідок — озброєння рф влучило у два житлові будинки, забравши життя місцевих мешканців. Виявилося, що серед постраждалих могла опинитися й відома українська співачка Наталія Могилевська, яка днями поділилася щемливими спогадами про тимчасово окупований Маріуполь.

12 березня у народної артистки Україну був запланований сольний концерт у Кривому Розі. Однак коли у місті почалася повітряна тривога — разом зі своєю командою Наталія Могилевська спустилася в укриття, де стала свідком гучних вибухів.

На своїй сторінці в Instagram артистка вийшла в прямий ефір, аби повідомити, що через загрозливі обставини її команда змушена зупинити виступ. Сама ж Наталія намагалася заспокоїти шанувальників та підійняти їм настрій, хоча й сама була не на жарт перелякана і ледь втримувала сльози.

Привіт друзі, ми в Кривому Розі, зараз страшенні вибухи, страшенна тривога, страшенний напад. Ми не можемо почати концерт. Хочу всіх підтримати. Ми в коридорі,
— розповіла Наталія Могилевська, після чого почала співати свою пісню “Я повертаюсь”.

Варто зазначити, що ракети влучили неподалік від місця, де знаходилася артистка. Тому, коли вона дізналася про жахливі наслідки, зірка поспішила на місце трагедії, аби допомогти постраждалим.

Я зупинила концерт і поїхала питати чи потрібна моя допомога. Ми спільні зараз в цьому горі! Я була на сусідній вулиці та могла також опинитися на цьому ж місці!
— додала артистка.

Нагадаємо, нещодавно Наталія Могилевська натякнула, чи офіційно вийшла заміж втретє. При цьому артистка зазначила, що не хоче у воєнний час гуляти весілля, поки наші захисники борються з окупантами на передовій.