Обладунки, камʼяні гори та вогняні спалахи: в Мережі зʼявилися кадри з другої репетиції alyona alyona і Jerry Heil (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 675

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Тепер представниці України показали максимально подібний виступ до того, який відбудеться вже в першому півфіналі

Залишилося зовсім мало часу до одного з найочікуваніших музичних подій року — Євробачення 2024. У цьому році Україну представлять дві яскраві виконавиці — alyona alyona і Jerry Heil. Сьогодні вони провели другу репетицію свого виступу і показали шанувальникам, яким буде їхнє шоу, підготовкою якого займалася номінантка двох премій Греммі Таня Муіньо.

На відео, яке поділилося з глядачами suspilne, можна побачити виконавиць у світлих вбраннях, що виглядають особливо ефектно на тлі вогненних спалахів. На відміну від попередніх років, на сцені немає танцівників або беквокалу — лише alyona alyona та Jerry Heil, які захоплюють глядачів своїм харизматичним виступом з піснею “Teresa & Maria”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Особливу увагу приковує виступ Jerry Heil, яка босоніж підкорює вершину "гори" — кам'яної декорації на сцені. Позаду неї величезний екран, на якому відтворюються вогняні спалахи, створюючи захопливу атмосферу. Нагадаємо, що номер був створений під керівництвом режисерки Тані Муіньо, відомої своїми роботами з такими музичними гігантами, як Post Malone, The Weeknd, Cardi B та інші.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, не за горами й сама подія — 68-й пісенний конкурс Євробачення 2024 відбудеться у шведському місті Мальме. alyona alyona та Jerry Heil виступлять у першому півфіналі 7 травня. Другий півфінал запланований на 9 травня, а грандіозний фінал відбудеться 11 травня.