Джамала стала офіційною речницею на Євробаченні від України: що це значить

Новини шоубізнесу
964
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У нарешті відомо, хто представлятиме Україну, оголошуючи бали на "Євробаченні-2024", яке цьогоріч гостинно приймає Швеція

Музичний святковий захід Євробачення 2024 відбудеться вже за декілька тижнів. Тому кожного дня організатори та учасники постійно розкривають нові деталі. Сьогодні ж, 24 квітня, стало відомо, хто саме буде речником від України на цьому конкурсі, аби оголочити оцінки Національного журі, яке вже обрали українці .

Цю відповідальну роль отримала Джамала, яка вже відзначилася на міжнародній арені перемогою у 2016 році з піснею "1944". Вона 11 травня у прямому ефірі оголосить результати оцінок країн-конкурентів. Про це повідомило "Суспільне Мовлення", яке є організатором "Євробачення" в нашій країні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сама ж артистка поділилася, що перший подібний досвід для неї, проте вона щаслива бути частиною нового Євробачення. Втім фактично артистка не відправиться у Мальме, оскільки вона чекає на появу третьої дитини .

Хоча у багатьох ролях доводилося вже побувати за ці сім років, але оголошувати оцінки від власної країни - це буде мій перший такий досвід. Насправді це дуже велика відповідальність, мені здається. Тим паче, що Швеція для мене деякою мірою близька країна, яка займає особливу частинку мого серця з 2016 року. Саме у Мальме я не була, але сподіваюсь, що відчую через прямий ефір цю неймовірну атмосферу конкурсу та саме місто,
— прокоментувала Джамала.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що за кілька тижнів у Мальме розпочнеться "Євробачення-2024". Півфінали відбудуться 7 та 9 травня, а фінал — 11. Ми будемо й надалі уважно відстежувати події на конкурсі і ділитися усими подробицями з вами!