Євробачення-2024: alyona alyona & Jerry Heil вражають спільним виступом з британською зіркою Ollie Alexander

Новини шоубізнесу
24 368
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona & Jerry Heil та Ollie Alexander
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Артистки не просто познайомилися з одним із фаворитів Євробачення, а й заспівали з ним у дуеті

Українські артисти alyona alyona & Jerry Heil, які здивували яскравим перформансом на першій репетиції у Мальме, знову вразили своїх шанувальників несподіваною колаборацією. Цього разу — з британським музикантом Ollie Alexander, який став справжнім об'єктом захоплення під час підготовчого процесу до Євробачення-2024.

Під час однієї з вечірок у місті Амстердам артисти вирішили здивувати публіку спільним виконанням хіта "Teresa & Maria", що стало насправді незабутнім моментом для усіх присутніх. Відео цієї колаборації негайно розлетілося в мережі, отримавши понад 100 тисяч переглядів протягом кількох годин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прихильники як українських артисток, так і британського виконавця, захоплені виступом і висловлюють думку, що Alyona Alyona & Jerry Heil разом з Ollie Alexander створили неймовірну гармонію. Їхні голоси створили справжню музичну симфонію, тому тепер слухачі очікують офіційний спільний реліз артистів.

Цікаво, що Jerry Heil вже давно є фанаткою британського музиканта. Вона відзначила, що однією з її улюблених пісень є трек "Desire", записаний Ollie Alexander спільно з Tove Lo. Тому, скоріш для все, такий музичний експеримент став особливо цікавим для неї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, це не перший раз, коли учасники Євробачення демонструють свою творчу співпрацю з музикантами інших країн. Нещодавно швейцарський співак Nemo вразив українських шанувальників, виконавши пісню "Teresa & Maria" .