Україна серед лідерів! Репетиція Джері Хейл та Альони Альони увійшла у топ-3 за переглядами

Новини шоубізнесу
2 487

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Instagram/eurovision

Серед найпопулярніших номерів з'явилися і певні несподіванки

Лічені дні лишаються до старту першого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Наразі букмекери підправили свої прогнози, і тепер вони пророкують Україні четверту сходинку. Нині ж країни продовжують репетирувати свої номери, проте вже можна підбити проміжні підсумки по перших репетиціях.

Зокрема, цікаво поглянути на статистику переглядів та те, які країни лідирують у єврофанів. Отож, представляємо перформанси тих країн, які увійшли до найбільш популярних серед європейських слухачів після першої репетиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Польща

Досить неочікувано, але найбільш популярною репетицією виявився прогін номера Польщі. Співачка Luna змогла набрати 1,4 млн переглядів зі своєю композицією “The Tower”. Цікаво, що перспективи Польщі на Євробаченні за думкою букмекерів не є дуже веселковими. Проте, єврофанам подобається спостерігати за цією артисткою.

Сербія

Цього року Сербію на Євробаченні представить 24-річна співачка австрійського походження TEYA. Вона вже встигла полюбитися багатьом шанувальникам Євробачення, а її репетицію подивилося майже мільйон шанувальників.

Україна

Трійку найрейтинговіших репетицій замикає Україна. Джері Хейл та Альона Альона вразили живим перформансом велику кількість прихильників по всій Європі. Саме це і дозволяє українкам сподіватися навіть на перемогу, а їхню першу репетицію переглянуло майже 950 тисяч людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що переможці Євробачення 2022, гурт “Kalush Orchestra” стануть запрошеними зірками на цьогорічному Євробаченні. Гурт виступить у рамках концертів Eurovision Village.