"Працює з хлопцями, повертається додому": Альона Омаргалієва поділилася, чим саме займається на передовій її чоловік Тамерлан (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 268

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/tamerlan_alena

Виконавець від початку повномасштабної війни перебуває на фронті

Знаменита українська артистка Альона Омаргалієва, яка шокувала зізнанням про невдалі вагітності, поділилася деталями служби свого обранця, репера Тамерлана в українській армії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відомо, що Тамерлан від самого початку повномасштабної війни боронить Україну від російських загарбників. Спочатку він ніс службу у ТрО, а вже потім відправився добровольцем у ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альона повідомляє, що не має права розкривати подробиць служби чоловіка. Однак, вона заявила, що час від часу Тамерлан їздить на "нуль" та виконує бойові завдання.

Він доброволець. Від початку повномасштабного вторгнення він пішов до ТрО, записався, стояв тут, на Київщині. Зараз він їздить на "нуль", працює з хлопцями, повертається додому, працює тут для того, щоб допомагати військовим підрозділам. Я завжди запитую в нього, що я можу казати,
- розповіла селебритіс у своєму інтерв’ю блогеру Славі Дьоміну.

Окрім того, Альона зазначила, що так як її чоловік пішов служити в якості добровольця, то заробітної плати він не отримує. Проте, коли Тамерлан перебував у ТрО, то теж не брав коштів собі, а надсилав їх на потреби громади.

Він не отримує зарплату в ЗСУ. Коли він був у ТрО, і в нього була зарплата, він віддавав її на громаду,
- зізналась артистка.

Дивитися з 1:11:40

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Омаргалієва висміяла відпочиваючих за кордоном. Проте, хейт у її бік виявився сильнішим.