Україна посіла третє місце на Євробаченні 2024! Пісню Teresa & Maria високо оцінила вся Європа (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 718

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil не просто увійшли у трійку лідерів, але й побили рекорд Євробачення

Представниці України дует Jerry Heil та alyona alyona посіли третє місце на конкурсі Євробачення 2024! Пісня Teresa & Maria, яку так активно обговорювали у Мережі, підкорила єврофанів та змогла показати високий результат попри те, що продюсери намагалися її “злити”. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

В ніч з 11 на 12 травня у Мальме відбувся грандфінал Євробачення 2024. І якщо виступом alyona alyona та Jerry Heil ми насолоджувалися, то під час оголошення балів єврофанам довелося понервувати. Але воно того вартувало, адже в кінцевому рахунку представниці України показали чудовий результат, увійшовши в трійку лідерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Переможцем 68-го міжнародного пісенного конкурсу стали Nemo зі Швейцарії, друге місце посів Хорват Baby Lasagna, який був фаворитом у букмекерів. А от третє місце посіли представниці України — дует Jerry Heil та alyona alyona.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Пісня Teresa & Maria отримала 146 балів від національного журі. Та ще 307 голосів артисткам віддали єврофани з різних куточків світу. Як результат — Україна увійшла до трійки цьогорічних лідерів.Ба більше, alyona alyona та Jerry Heil побили рекорд міжнародного пісенного конкурсу. Адже вперше в історії Євробачення країна, яка виступала під 2 номером (багато хто називає його “номером смерті”) посіла третє місце на конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що напередодні грандфіналу стало відомо про дискваліфікацію одного з конкурсантів. Так, представник Нідерландів не зміг виступити на сцені Євробачення через конфлікт, деталі якого намагаються приховати.