"Було складно дихати": виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався через конкурентів (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
912
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona та Jerry Heil
Фото: @jerryheil (Telegram)

Представниці України зізналися, що їм довелося виступати в надскладних умовах

Представниці України у першому півфіналі Євробачення 2024 виступили настільки вражаюче , що вся Європа досі обговорює пісню “Teresa & Maria” та режисуру номера від Таню Муіньо . Проте виявилося, що виступ alyona alyona і Jerry Heil ледь не зірвався, а все через інших конкурсантів міжнародного конкурсу. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

У коментарі 5 каналу, Альона Альона і Джеррі Хейл, які пройшли у фінал , зізналися, що у них виникли доволі серйозні проблеми під час виходу на сцену. Адже перед їх виступом єврофани насолоджувалися номером представника Великої Британії — Olly Alexander, а у самому кінці артист запалив димові шашки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що цікаво, представниці України не знали, чим закінчиться перформанс їх конкурента. А коли вони вже вийшли на сцену — дим все ще затримувався в залі, тож Альоні Альоні та Джеррі Хейл було важко дихати. А за словами останньої, реперці довелося зачитувати ”в нереальних умовах”.

Було неочікувано, що в залі палили димові шашки. І було дуже складно дихати, але ми переможемо,
— прокоментувала Альона Альона.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше alyona alyona та Jerry Heil ексклюзивно розповіли про виступ на Євробаченні 2024. Представниці України зізналися, чи підтримують їх єврофани.