"Ми б там такого не зробили": блогер Волошин припустив, чи був би корисним на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 419

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Скриншот з відео

Знаменитість вважає, що буде набагато кориснішим в тилу, а не на передовій

Епатажний український блогер Олександр Волошин, який заявив, що подавав свою кандидатуру на шоу “Холостяк”, доволі емоційно висловився про мобілізацію в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, Олександр нагадав про те, що допомагає українським військовим. Відтак, Волошин окреслив увагу на тому, що він часто відправляє на фронт автівки і зброю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окремо він зупинився на історії, коли передав військовому авто. З огляду на все вище зазначене, Волошин згадав про жахи війни, а також про несправедливість на фронті. Про це йому розповідають захисники.

Я знаю від свого батька, дяді, що проходять пацани. Я знаю відсоток військових, кому вже повезли машини, передали зброю, кому ми донатили, що вони там проживають. Коли я привозив машину одному хлопцю, він розказував, що їхній комбат, який хоче повішати на себе медалі, відправляє їх в те місце, з якого вони точно не виберуться. Із 50 людей повертаються три,
- зауважив Волошин.

Окрім того, Волошин зазначив, що він твердо переконаний, що українці, які регулярно допомагають у тилу, не повинні воювати. Волошин зазначає, що завдяки таким людям, військовим буде легше.

Я розумію, що, якщо тут будуть такі, як я, які заробляють і акумулюють кошти, то пацанам там точно буде легше. Скільки ми передали цих машин, скільки ми передали коштів, скільки пацанів нам вдячні – ми б там такого не зробили. Перебуваючи там, я не зміг би заробляти кошти, не зміг би допомагати.
- резюмував Олександр.

Дивитися з 03:44

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин зізнався, що після розлучення сталося з автівкою, яку він подарував Анні Трінчер. Зокрема, стало відомо, кому належить новеньке авто, на яке свого часу блогер витратив щонайменше 70 тисяч доларів.