Тепер остаточно! Трінчер та Волошин офіційно розлучилися (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавиця Анна Трінчер після болісного розставання зі своїм екскоханим Олександром Волошиним підтвердила інформацію про те що їх розлучили на офіційному рівні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артистка розповіла на своїй офіційній сторінці у Instagram-Stories. Зокрема, зірка розповсюдила лист, який їй надіслав адвокат. У ньому повідомлялося, що Трінчер та Волошин розлучалися через суд. До речі, суддя вже встиг розглянути та ухвалив рішення щодо розірвання шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тепер остаточно! Трінчер та Волошин офіційно розлучилися (ФОТО) - фото №1

Ексзакоханим до остаточного розлучення лишилося почекати 30 календарних днів. Саме через місяць рішення набуде чинності. За цей час Аня та Олександр, а саме їхні адвокати повинні перевірити свої документи на наявність помилок. Зауважимо, що Волошин та Трінчер прожили разом рік. Проте, в кінці листопада 2023-го вони ошелешили громадськість своєю новиною про розлучення. Основна причина завершення стосунків - охолодження почуттів Олександра до Ані.

Ну що, майже офіційно можна мене привітати,

- заявила знаменитість.

Тепер остаточно! Трінчер та Волошин офіційно розлучилися (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анна Трінчер полетіла до моря, але відпочинок не задався вже з першого дня. У співачки виникли певні проблеми.