Олена Мозгова вразила раритетною вишиванкою, яку їй подарував знаменитий батько (ФОТО)

Новини шоубізнесу
31 712

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Facebook

Продюсерка каже, що дарує інші свої вишиванки, але цю - ні

Відома українська продюсерка, донька легендарного Миколи Мозгового Олена Мозгова, яка відповіла, кого вважає найадекватнішим артистом в Україні, потішила своїм зовнішнім виглядом у День вишиванки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своїй офіційній сторінці у Facebook Олена показалася в раритетній сорочці. Вона зізналася, що їй її подарував тато. Сталося це більше 30 років тому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, Мозгова зазначила, що носить її з 16 років. Вона розповіла, як вдягла її у далекому 2006-му у Донецьку, на день міста.

Цю старовинну буковинську вишиванку мені купив і подарував тато. Це було десь у 1990 році… Саме років із 16 я її й почала носити, носила завжди з джинсами і кросівками, просто так, без усяких особливих приводів, бо реально подобалося. На вулиці тоді люди озиралися, це ще не було у тренді, принаймні в Києві. Але я ніколи не зважала на тренди, я сама їх робила. Був прийом, усі на мене дивилися, як на музейний експонат. Потім запросили щось сказати і я, звісно, сказала – ясно, що українською і про Україну,
– написала Мозгова.

Мозгова зізналася, що має дуже багато вишиванок. Вона додала, що всі, крім цієї, залюбки дарує.

Не затримуються вони надовго, бо я завжди хотіла, щоб їх носили мої подруги і знайомі, й не тільки на свята,
– зазначила продюсерка.
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова розповіла, що думає про Євробачення 2024. Продюсерка повідомляла, що не буде слідкувати за цим конкурсом.