"Відповім усім тут, щоб двічі не вставати": Олена Мозгова розповіла, що думає про Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
49 124
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олена Мозгова
Фото: Скриншот

Продюсерка заявила, що не дивитиметься пісенний конкурс

Популярна українська продюсерка Олена Мозгова, яка символічно висловилася про Валерія Залужного, висловила свою думку стосовно міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний пост Мозгова розповсюдила на своїй офіційній сторінці у Facebook. Зокрема, продюсерка назвала Євробачення тим дійством, яке не може коментувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Мозгова зазначила, що не збирається дивитися конкурс по телебаченню. Як виявилось, він її взагалі не цікавить.

"Щодо "Євробачення". Відповім усім тут, щоб двічі не вставати. Я не коментую цього дійства хоча б тому, що не можу коментувати те, що не бачила, і те, що не збираюся дивитися, оскільки мене це не цікавить",
– написала жінка.

Зазначимо, що коли відбувався український нацвідбір Мозгова теж висловлювалася стосовно його проведення. вона вщент розкритикувала це дійство.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова шокувала зізнанням, що колишній чоловік підіймав на неї руку. Вдаватися в деталі Олена не стала, тому більше про такий її досвід публіці невідомо.