Вєрка Сердючка вразила столичну публіку виконанням пісні "Teresa & Maria", що підкорила Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
11 298

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/v_serduchka

Артисти зі сцени підтримали дует співачок alyona alyona і Jerry Heil, які цього року гідно представили Україну на міжнародному конкурсі

Українська артистка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, днями дала концерт у Києві, де зуміла здивувати своїх прихильників несподіваними сюрпризами. Зокрема неочікувано для всіх артистка, з команди якої пішов Дмитро Волканов, виконала не тільки власний хіт для Євробачення, а й пісню “Teresa & Maria”, яка представляла Україну на пісенному конкурсі цього року.

Під час шоу Сердючка виконала низку своїх відомих хітів, серед яких оновлена версія "Dancing Lasha Tumbai", що тепер має назву "Dancing Russia Goodbye". Артистку супроводжував її шоубалет та знаменита "мама", яка додавала драйву всім присутнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найбільшою несподіванкою вечора стало звернення Вєрки до виконавиць, які представляли Україну на Євробаченні2024 — дуету alyona alyona і Jerry Heil. Сердючка зі сцени подякувала їм за творчість і сміливість говорити про Україну на міжнародній сцені, а також виконала їхню конкурсну пісню "Teresa & Maria". Цікаво, що під час виконання замість рядків "з нами мама Тереза й Діва Марія" вона співала "з нами мама Тереза й наша Віра", що викликало бурхливі оплески від глядачів.

Я хочу привітати дівчат, які були на цій Голгофі, на цьому "Євробаченні". Давайте поаплодуємо alyona alyona і Jerry Heil,
— сказала Вєрка Сердючка.
Фото: instagram.com/roman__caesar
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Андрій Данілко зізнався, як на росії йому помстилися за Вєрку Сердючку. На думку артиста, у немилість Об'єднаних Арабських Еміратів він потрапив саме через путіністів.