Андрій Данилко зізнався, як росія помстилася йому за Вєрку Сердючку

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український артист, творець знаменитого образу Вєрки Сердючки Андрій Данилко, який разом із Максимом Галкіним потрапив у немилість в Об'єднаних Арабських Еміратах, прокоментував свою заборону відвідувати цю країну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як повідомляє ТСН , раніше подейкували, що цю заборону ухвалили після того, як артист виступив на корпоративі в Дубаї 2 роки тому. Тоді Данилко в образі Сердючки висловлював свою проукраїнську позицію, а його виступ кваліфікували як "розпалювання міжнаціональної ворожнечі"

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, зауважимо, що виступ перформанс Андрія Михайловича проходив не на корпоративі, як про це повідомлялося, а на концерті, куди міг прийти будь-хто. Про це повідомила пресслужба знаменитості. Також додається, що рішення заборонити внести Данилка у чорний список жодним чином необгрунтоване з юридичної точки зору.  Сам Андрій переконаний, що тут не обійшлося без російського сліду.

Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів – це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти,

– заявив Андрій Михайлович.

Селебритіс підсумував, що зовсім не засмучується через ці санкції та готується і далі збирати повні зали по всьому світу. І звісно ж підтримувати Україну та висміювати російських пропагандистів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко зачарував своїм дитячим фото. Зірка постав на іграшковому коні.