Справжня красуня! Як в реальному житті виглядає "мама" Сердючки та які стосунки пов'язують її з Андрієм Данилком (ФОТО)

Знаменитості
709
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Інна Білоконь, фото
Фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna/

Розповідаємо, як створювався образ "мами" Вєрки Сердючки та як ця жінка виглядає за кулісами

Культову Вєрку Сердючку шанують не лише в Україні, а й за її межами. Проте без її незмінної компаньйонки — "мами" Інни Адольфівни — цю ексцентричну пані зі срібною зіркою на голові важко уявити. Кожен українець свого часу був вкрай здивований, коли вперше побачив Інну Білоконь в реальному житті без гриму. Дізнаймось, як ця красива жінка без акторської освіти стала найвідомішою "мамою" країни, хто надихнув її на створення легендарного образу та чому така тісна дружба з Данилком не переросла в роман, попри те, що ці двоє час від часу дивують прихильників романтичними фото у своїх соцмережах.

Народилася Інна Вікторівна Білоконь 10 жовтня в Полтаві. Їй 55 років, проте мало хто з прихильників оцінює вік зірки на більше ніж сорок років. Можливо, сильний контраст з образом "мами" Сердючки у білій хустинці відіграє свою роль, або ж секретом молодості цієї зірки є позитив та сміх. Зрештою Інна Білокінь має просто розкішний вигляд та завжди збирає купу компліментів на свою адресу, коли показує фото без гриму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У юності Білоконь мріяла стати лікарем. Три невдалих спроби вступити в медичний університет обернулись для неї можливістю стати зіркою української сцени.

Як познайомились Інна Білокінь та Андрій Данилко? Ця доленосна зустріч сталась в кінці 80-х. Тоді Андрію було 16 років, а Інні — 21 рік. Та попри різницю у віці між ними спалахнула дружба, яка триває роками.

Інна Білокінь була з Андрієм з того часу, як він створив "Театр пародій Андрія Данилка". В цьому проєкті вона грала головні ролі. В той час й народилась "мама" Вєрки Сердючки. Цікаво, що ні Інна, ні Андрій не могли уявити, що публіка так полюбить цю героїню, однак з часом "маму" почали обожнювати не менше, ніж саму Вєрку.

Образ "мами" Вєрки Сердючки не мав конкретного прототипу. Однак Інна розповідала, що надихалася своєю тіткою з Полтави, яка також любила поскандалити.

А які стосунки між Інною Білокінь та Андрієм Данилком насправді? Серед прихильників вже роками ходять чутки про можливий роман між ними, але насправді між зірками панує сильна любов, схожа на ту, що між братом і сестрою.

Та й варто сказати, що Інна вже давно заміжня. Вона побудувала сімʼю з чоловіком на імʼя Олег, ще коли була зовсім юною. Чим займається її чоловік — достеменно невідомо, але говорять, що в них є сімейний бізнес з розведення породистих собак. Є в Інни донька-красуня Яна, яка у 2023 році вийшла заміж та зовсім скоро готується стати мамою.

Але заради справедливості треба додати, що чутки про роман між Данилком та Інною Білокінь не безпідставні. Зірки часто публікують милі фото та можуть навіть поцілуватись в губи. А ще говорять, що колись Данилко запитав в Інни, чому вони таки не одружились, на що та йому відповіла: "А ти пропонував?". Тож, можливо, якби Андрій був трішки сміливішим їхня історія могла скластися зовсім по-іншому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Андрій Данилко розповів, як Росія помстилася йому за Вєрку Сердючку. Виявляється, що 2 роки тому Андрій виступав в Дубаї та висловлював свою проукраїнську позицію, через що йому заборонили в’їзд до ОАЕ.