"Усьому свій час": Дмитро Волканов розповів, чому більше не працює у команді Вєрки Сердючки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
4 352
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Волканов та Вєрка Сердючка
Фото: dimavolkanov / Instagram

Артист заявив, що робота з командою Андрія Данилка повпливала на нього тільки з найкращої сторони

Знаменитий український музикант та шоумен Андрій Данилко, який зізнався як росія помстилася йому за Вєрку Сердючку, більше не співпрацює з талановитим виконавцем Дмитром Волкановим, який досить довгий період часу перебував у його команді. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Волканов розповів у своєму інтерв'ю, яке вийшло на YouTube каналі “Твоє шоу з Ірен”. У ньому Дмитро розповів істинну причину того, чому вирішив податися у сольну кар'єру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зазначив, що йому треба виходити із зони комфорту. Хлопець додав, що співпраця з Андрієм Михайловичем відіграла у його житті велике значення.

Мені здається, що всьому свій час. Ось усьому свій час, і мені цього хотілося. Він це бачив, він мене підтримував. Він казав так: "Ти мені скажеш, коли ти будеш готовий, коли ти захочеш". Ми поїхали в тур по Ізраїлю в лютому 2023 року. Після концерту в Тель-Авіві ми повернулися у Варшаву, в Київ. І все, я вже далі не поїхав. Я якось поїхав до Львова і треба було брати життя у свої руки, треба було виходити із зони комфорту, якщо я вже хотів щось робити, добиватися. Мені здається, [Андрій] Михайлович мені за чотири роки роботи в колективі зробив уже такий карт-бланш дій на сцені – я все що хочеш робив: і співав, і танцював, і знімав. Після концерту монтував ці відео. Він мені завжди говорив: "Ось ти збережи ці відео. Я колись стану дуже старим, а ти дуже багатим,
– резюмував артист та зазначив, що сольно виступає з 2023 року.

Дивитися з 18:25

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Андрій Данилко зачарував своїм дитячим фото. Артист показав як виглядав у 4 роки.