Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв планують оголосити про розлучення у новому шоу – ЗМІ

Новини шоубізнесу
91 534

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

У Мережі активно обговорюють, що ведуча дійсно вже не разом з чоловіком, а розповісти про все це вона наважиться під час відвертої розмови з Тимуром

Чутки про кризу у стосунках Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва ходили вже давно, та й сама ведуча неодноразово наважувалася це підтверджувати. Проте не менш активним було й обговорення того, що нібито зіркова пара розлучається, а сам чоловік вже знайшов втіху в обіймах іншої .

Однак, як подейкують ЗМІ, вже незабаром Єфросиніна та Хромаєв планують офіційно оголосити про розлучення. За інформацією шоу “Неймовірна правда про зірок”, це може статися у пілотному випуску нового проєкту ведучої на YouTube. Адже, як видно з кадрів зі зйомок, першим гостем подкасту Маші став її чоловік — підприємець та військовий Тимур Хромаєв.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Втім, офіційного підтвердження таким чуткам поки немає. Тому цілком можливо, що зіркова пара навпаки зможе розвінчати усі чутки про свої стосунки. Але, як буде насправді — стане відомо вже після запуску нового проєкту Маші Єфросиніної.

Судячи з анонсу першого випуску нового проекту ведучої, який, за її словами, всіх оглушить, її співрозмовником став чоловік Тимур. Принаймні, лисина і борода — один на один. Тепер питання: невже вони підуть за схожим шоубізнесовим сценарієм Трінчер і Волошина, і в розмові на публикі все розкажуть?

— наголошують журналісти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Маша Єфросиніна відсвяткувала 45-річчя. Однак сама ведуча зізналася, що ювілей закінчився для неї величезною трагедією.