"Чоловік не поцілує, поки я не вмиюся": Маша Єфросиніна поділилась цікавими деталями особистого життя

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв, фото
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зірка розповіла, в якому вигляді коханий не любить її бачити

Маша Єфросиніна не соромиться ділитися з прихильниками пікантними подробицями особистого життя. Не так давно українська телеведуча розповіла про інтимне життя з чоловіком під час їхнього розставання, а тепер вирішила зізнатись, в якому вигляді Тимур Хромаєв не сприймає її.

Телеведуча зізналась, що як тільки повертається додому після зйомок, негайно змиває макіяж, оскільки близькі не сприймають її в такому виглядів. За словами Маші, чоловік навіть не поцілує її з косметикою на обличчі:

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Іноді зйомки, зустрічі або заходи можуть тривати до пізнього вечора. І тоді я втомлена заповзаю додому і мрію про те, щоб у холодильнику було щось із їжі. Але вчасно опановую себе й не їм. А ще обов'язково йду змивати весь макіяж, бо вдома мене в такому вигляді не сприймають. І чоловік навіть не поцілує, поки я не вмиюся.
Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв, фото
Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна є дружиною українського бізнесмена Тимура Хромаєва, який зараз служить в ЗСУ. Вони одружилися у 2003 році. Цікаво, що після дев'яти років сімейного життя подружжя розлучилося, але їм вдалося відновили стосунки через рік. У пари є дочка Нана та син Олександр.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть цікаві факти про Машу Єфросиніну. Ми розповіли про усі скандали, в які втрапляє телеведуча.