"Ми не здаємось": Тімур Мірошниченко розповів, як йдуть справи з усиновленням другої дитини

Новини шоубізнесу
821

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Ведучий каже, що це важкий процес

Популярний український телеведучий, оглядач Євробачення Тімур Мірошниченко, який розсекретив, яку отримав бронь , аби не йти на фронт, наразі разом зі своєю дружиною активно займається всиновленням другої дитини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно Мірошниченко заговорив про обмеження від спеціальних тренерів. Тімур заявляє, що наразі його родина перебуває на бюрократичному етапі процесу усиновлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тележурналіст зазначив, що цей процес іде доволі непросто. Вони з дружиною мають пройти курси усиновлювачів. Після них тренери повинні дати рекомендації щодо дітей, яких може усиновити подружжя.

Ті висновки, які написали нам на курсах, вони дуже складні. У тому плані, що таких дітей майже не існує. Це, звісно, для мене загадка, чому вони так зробили. Будемо шукати. Думаю, що протягом літа, я сподіваюся, ми закриємо питання. Нам цього разу написали дуже серйозні обмеження. Ми шукаємо-шукаємо... Це має бути дитина без соціальної історії. Тобто вона не жила в дитбудинку, не пережила насилля. А насправді дуже багато дітей потрапляють в дитячий будинок саме через це. Це трохи ускладнює процес, але нічого. Ми не здаємось,
– заявив Тімур в інтерв’ю Люкс ФМ. 

Дивитися з 27:49

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко розповіла про дівчинку, яку хоче удочерити. Дружина ведучого заявила, що мріє якомога скоріше стати мамою ще однієї дівчинки.