Влад Яма зізнався, звідки бере гроші після втечі з України у США

Новини шоубізнесу
1 007

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Влад Яма. Фото: instagram.com/vladyama_official

Схоже, після втечі з України у хореографа не все так і погано, як припускали підписники

Відомий український хореограф Влад Яма, який після початку російської агресії покинув країну та все ще щиро вірить у своє спокійне повернення , розповів про своє нове життя в Америці. Танцівник розкрив, де саме він мешкає і чим займається. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму Instagram Влад несподівано з'явився і запропонував підписникам поставити запитання. Один з фоловерів поцікавився, де зараз живе Яма та чи працює він нині хореографом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Танцівник відповів, що проживає у Маямі, штат Флорида, та продовжує розвивати свою кар'єру у танцювальній сфері. Він зазначив, що викладає танці у місцевих студіях та проводить приватні уроки.

Маямі. Викладаю приватно у декількох студіях. А іноді і в приватних спортзалах вдома у клієнтів,
— відповів Влад Яма.
Влад Яма у Майамі. Фото: instagram.com/vladyama_official

Варто зазначити, що Влад вже кілька років мешкає в США разом зі своєю родиною. У мережі ходили чутки, що Яма заплатив велику суму прикордонникам , аби виїхати з України. Через це він часто стає об'єктом критики. Декілька разів він організовував кілька благодійних заходів на підтримку України, хоча і російською мовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Влад Яма відповів, чи соромно йому "відсиджуватися" за кордоном . Вочевидь, Ямі набридли закиди користувачів Мережі, тому на деякі він вирішив відповісти особисто.