Поки Влад Яма планує "велике повернення" в інфопростір, ЗМІ розсекретили, як відбулася його незаконна втеча з України

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Достатньо критичною та різкою є суспільна думка щодо тих чоловіків, які ганебно втекли за кордон під час війни. І коли дехто з них лише "по-тихому" намагається відпочити на піщаних пляжах, інші – вирішили просто пересидіти важкі воєнні часи десь у Мексиці, або, до прикладу, у Маямі. Влад Яма, до речі, обрав останній варіант. Воно й не дивно, бо там його діджейські сети явно не буде "переривати" повітряна тривога. А от як саме зірці вдалося втекти за кордон – розповідаємо нижче.

Вже майже три роки в Мережі ходять чутки  щодо того, як саме у перші дні повномасштабного російського вторгнення Влад Яма втік з України. Адже він не підходить під жодну категорію чоловіків призовного віку, яким можна було б виїхати за кордон. Перший час була інформація, ніби хореограф встиг це зробити ще до того, як закрили кордони, себто наче й нічого не порушив. Але зараз журналісти зʼясували, що насправді ситуація рівно протилежна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Поки Влад Яма планує "велике повернення" в інфопростір, ЗМІ розсекретили, як відбулася його незаконна втеча з України - фото №1
Фото: instagram.com/vladyama_official

Як повідомляє oboz.ua з посиланням на інсайдера з близького оточення Влада Ями, скандальний хореограф незаконно виїхав з України. За інформацією видання, хореограф нібито дав хабаря, завдяки чому по-тихому перетнув кордон вже після 24 лютого 2022 року.

Зазначається, що тікаючи у США Влад Яма сподівався побудувати там успішну карʼєру. Проте, як показала практика, більшої популярності там він не отримав, а в рідній Україні його репутація значно погіршилася. Втім скандальний хореограф переконаний, що насправді його тут чекають, а негативні коментарі у його бік – лише "заказна критика". Тому зараз він продовжує шукати шляхи, аби феєрично повернутися на телебачення.

Поки Влад Яма планує "велике повернення" в інфопростір, ЗМІ розсекретили, як відбулася його незаконна втеча з України - фото №2
Фото: instagram.com/vladyama_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, колега Влада Ями теж зазначав, що артист не усвідомлює, наскільки сильно до нього змінилося ставлення в Україні. Хореограф дійсно вважає, що зможе спокійно повернутися до зіркового життя , яке мав до початку повномасштабної війни.