"Щиро вірить, що без проблем житиме у Києві": після втечі у США Влад Яма любісінько повернеться в Україну

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український хореограф Євген Кот, який незабаром вперше стане татом, вже давно знайомий зі скандальним танцюристом Владом Ямою. Проте він явно не розуміє, як після втечі у США колега буде повертатися в Україну. Та чи планує Яма взагалі це робити – усі деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Багато хто сумнівається, що після завершення війни Влад Яма зможе спокійно повернутися до колишнього життя в Україні. А враховуючи те, скільки разів він вже потрапляв в гучні скандали, хореографу навряд вдасться відновити репутацію. До такої ж думки схильний і його колега Євген Кот. Про це він заявив в інтервʼю виданню oboz.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Танцюрист впевнений, що медійні люди навпаки мають залишатися в Україні та показувати іншим свій приклад. Навіть враховуючи те, що Влад Яма організовує у США благодійні збори на допомогу українській армії, йому буде вкрай важко повернутися до життя у Києві. А найцікавішим у всьому цьому є те, що сам Яма цього досі не розуміє.

Мені здається, що Влад досі думає, що коли війна закінчиться, він повернеться до України. І все в його житті буде так само, як і раніше. Десь півроку тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем житиме у Києві. Не "відстрілює" того, що сталося, думає, що якщо організовує якісь збори для ЗСУ, донатить сам – то цього достатньо,

– зазначив Євген Кот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Влад Яма, який утік від війни,  несподівано повернувся в Україну  і став на захист ще одного "втікача". Однак згодом зʼясувалося, що все це архівні фото зі студії, а сам хореограф досі відсиджується за кордоном.