"Щиро вірить, що без проблем житиме у Києві": після втечі у США Влад Яма любісінько повернеться в Україну

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український хореограф Євген Кот, який незабаром вперше стане татом , вже давно знайомий зі скандальним танцюристом Владом Ямою. Проте він явно не розуміє, як після втечі у США колега буде повертатися в Україну. Та чи планує Яма взагалі це робити – усі деталі розповідаємо на HOCHU.ua!

Багато хто сумнівається, що після завершення війни Влад Яма зможе спокійно повернутися до колишнього життя в Україні. А враховуючи те, скільки разів він вже потрапляв в гучні скандали, хореографу навряд вдасться відновити репутацію. До такої ж думки схильний і його колега Євген Кот. Про це він заявив в інтервʼю виданню oboz.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Танцюрист впевнений, що медійні люди навпаки мають залишатися в Україні та показувати іншим свій приклад. Навіть враховуючи те, що Влад Яма організовує у США благодійні збори на допомогу українській армії, йому буде вкрай важко повернутися до життя у Києві. А найцікавішим у всьому цьому є те, що сам Яма цього досі не розуміє.

Мені здається, що Влад досі думає, що коли війна закінчиться, він повернеться до України. І все в його житті буде так само, як і раніше. Десь півроку тому мені розповідали спільні знайомі, що він щиро вірить, що без проблем житиме у Києві. Не "відстрілює" того, що сталося, думає, що якщо організовує якісь збори для ЗСУ, донатить сам – то цього достатньо,

– зазначив Євген Кот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Влад Яма, який утік від війни,  несподівано повернувся в Україну  і став на захист ще одного "втікача". Однак згодом зʼясувалося, що все це архівні фото зі студії, а сам хореограф досі відсиджується за кордоном.