Влад Яма не перестає дивувати. Танцівник-втікач похизувався фотографіями з Криму, чим розлютив українців

Новини шоубізнесу
1 911
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Влад Яма, фото
Фото: instagram.com/vladyama_official

Артист, який зараз мешкає в США, неочікувано опублікував фото з Криму

Влад Яма, який нещодавно здивував українців довгим волоссям , неочікувано "опинився" в Криму? Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Танцівник Влад Яма, який переїхав до США з початком повномасштабної війни в Україні, опублікував у своєму фотоблозі цікаву архівну фотографію. На знімку він позує під водою у штанах і сорочці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим особливе це фото? Річ у тім, що воно було зроблене в Криму. Про цю світлину, зафіксовану у Ялті у 2012 році, Влад Яма вирішив нагадати своїм підписникам в Міжнародний день танцю.

Дякую танцям і вчителям! Міжнародний день танцю. Ялта, 2012,
— такими словами підписав фото танцівник.

Однак українців не на жарт розлютило фото Влада з Криму. Чимало користувачів залишили гнівні коментарі: "Як життя? Мабуть, все класно, спокійно?", "Ні про що", "Треба, щоб медійна людина, яка здобула собі імʼя і статус і карʼєру завдяки Україні, працювала на перемогу України, а не сиділа в Маямі на пляжі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше ЗМІ розсекретили, як відбулася незаконна втеча Влада Ями з України. Перший час була інформація, ніби хореограф встиг виїхати ще до того, як закрили кордони, та зараз зʼясувалось, що насправді ситуація протилежна.