"Мій син схожий на Дзідзьо": Оля Цибульська відповіла, чи дійсно вона стала причиною розлучення відомого артиста з дружиною

Новини шоубізнесу
1 127

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дзідзьо та Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya

Зірка запевняє, що скільки вона б не говорила на цю тему, чутки про її роман з Дзіздьо досі не закінчуються

Вже не перший рік у Мережі циркулюють чутки про можливі романтичні стосунки між українською співачкою Олею Цибульською та популярним артистом Дзідзьо, які разом більше не співають. Останнім часом ці плітки підживлювали припущення, що саме через Цибульську Дзідзьо розлучився зі своєю дружиною SLAVIA. А от чи так це насправді — дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю Славі Дьоміну Оля Цибульська відверто розповіла, що вона неодноразово спростовувала ці звинувачення, проте чутки ніяк не вщухають. Співачка підкреслила, що не має жодного стосунку до розлучення Дзідзьо та SLAVIA. Ба більше, деякі користувачі стверджують, що син Цибульської схожий на Дзідзьо, проте сама артистка не надає значення таким висловам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цибульська зазначила, що не переймається подібними плітками та не вважає себе коханкою. Вона підкреслила, що попри негативний відтінок ситуації, саме завдяки цій історії багато людей дізналися про її творчість.

Що б ми не говорили, що б ми не відповідали, все одно досі кажуть, що мій син схожий на Дзідзьо. Історія коханки точно не моя, тому що я за пісюном в черзі стояти не буду,
— каже Оля Цибульська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська висміяла "гарем" Остапчука і його третій шлюб зі значно молодшою дівчиною. Співачка пожартувала про стрімкі зміни в особистому житті шоумена.