Оля Цибульська зізналася, хто став перешкоджати їх музичному дуету з Дзідзьо: "Не хочу, щоб вони ревнували" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 010
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дзідзьо та Оля Цибульська
Фото: viva.ua

Артистка заявила, що більше не співатиме з Михайлом Хомою, з яким їм приписували роман

Творчий дует Оля Цибульської та Дзідзьо породив чимало чуток про їх стосунки. Проте разом з тим зіркова “пара” тішила артистів не одним хітом, зокрема “Чекаю. Цьом” і “Киця”. Однак у майбутньому, за словами Олі, прихильникам більше не варто очікувати їх нових фітів. Чому саме — дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю рубриці “ЖВЛ представляє” у ранковому шоу “Сніданок з 1+1” Оля Цибульська зізналася, що не співатиме більше зі своїм кумом, Михайлом Хомою. Артистка стверджує, що їх творчий тандем завжди легко створював пісні, однак наразі артисти більше не бажають співпрацювати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому Оля пожартувала, що однією з причин є співпраця Дзідзьо з Олександром Пономарьовим, з яким вони випустили вже не одну спільну композицію. Артистка підкреслила, що не хоче втручатися в їх дует, аби “не викликати ревнощів”.

Та все. Нам вже вистачить. Ми вже наспівалися разом. Тепер він з Пономарьовим. Не хочу, щоб вони ревнували один одного до мене. Дуети — це така штука. Ну в нашому випадку з Мішею це було так експресивно, емоційно, якось натурально і природно. Пісня написалася і дует з’явився,
— коментує Оля Цибульська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Цибульська згадала дивний результат після уколів ботоксу При чому її дивний зовнішній вигляд помітив навіть її колега, співак Віталій Козловський.