Гроші не пахнуть: український співак Олег Кензов буде розважати публіку в Німеччині разом з росіянами

Новини шоубізнесу
993

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/okenzov_official/

Після виїзду за кордон Олег Кензов різко змінив своє ставлення до рідної України

Український співак Олег Кензов, який за час життя в Україні так і не зміг відмовитись від російської мови, планує виступати на одній сцені з росіянами, які підтримують політику путіна та війну. Детальніше читайте в нашому матеріалі!

Захід, відомий як "russian edition", має відбутися 22 червня в німецькому місті Білефельд. Серед учасників буде багато росіян, включаючи колишнього одесита Джигана, який отримав російське громадянство і навіть на "виборах" в Росії закликав голосувати за путіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще поміж учасників концерту зазначений український співак Олег Кензов. Він красується на афіші поряд з тим самим Джиганом. Схоже, в артиста немає жодних моральних принципів, адже він зовсім соромиться працювати з палкими прихильниками війни в його рідній країні.

Варто зазначити, що Олег Кензов вже не вперше опиняється в центрі скандалів, пов'язаних з його позицією щодо війни в Україні. Спочатку він захоплювався колишнім головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним і навіть присвячував йому пісні. Проте вже згодом співак відправився за кордон співати свої російські пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист показував розкоші, в яких живе за кордоном. На таке життя потрібно чимало грошей, а Олегу, схоже, зовсім не принципово, де їх заробляти.