Як сир у маслі: Кензов показав розкоші, в яких живе за кордоном та представив новий російськомовний трек (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український музикант, автор та виконавець Олег Кензов, який відомий глядачеві завдяки своїй участі у "Х-фактор 2", неприємно здивував фловерів своїм розкішним життям за кордоном. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 35-річний артист представив на широкий загал свою нову композицію російською мовою "Я целую твои щеки". Цікаво, що зйомки відеороботи відбулися на розкішній яхті, можливо на Балі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На цю новину вже встиг відреагувати один із найскандальніших блогерів в українському шоу-бізнесі Богдан Беспалов. Його також зацікавило те, як Кензов зміг покинути територію України.

У мене питання до тих, хто дає дозвіл на виїзди. Ви даєте дозвіл Кензову виїхати на Балі, або де він там знімав кліп, показати розкішне життя, працювати на російську аудиторію. Я ж розумію, для чого Кензову співати російською. Це не про патріотизм і не про те, щоб всидіти на двох стільцях. Це історія про те, як іноді кидати у ваші ротики продукт українською мовою, але якісь чеченці не будуть же слухати його українські пісні, тому він під шумок випустив російською мовою. А потім поїде виступати до бандюків, прикриваючись благодійними зборами на ЗСУ,

- каже Беспалов.

Окрім того, епатажний блогер повідомив, що ще до широкомасштабної війни, Олег отримував запрошення виступити на корпоративі у  бандюків за кордоном.  Медійник додав:

Значить, приїжджає Кензов, виступає. Бандюки сидять з кальяном і пивом, а він дев'ять разів поспіль співає пісню "Обстановка по кайфу", тому що там вже добряче хильнули і не хочуть слухати інший репертуар Кензова, тому що інших його пісень ніхто не знає.

Богдан закликав Олега після релізу кліпу на острові продемонструвати, як безпосередньо він допомагає українській армії. Окрім того, Беспалов назвав артиста неприємним і продажним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Богдан Беспалов повідомив, що Maruv повертається на російську сцену.  Скандальний медійник заявив, що артистка може навіть взяти участь у одній з музичних премій рф.