Сергій Притула принципово відмовився від донату на ЗСУ: "Гроші можна брати і в дідька лисого, але ця людина гірша" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
959

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Сергій Притула. Фото: facebook.com/serhiyprytula

Відомий волонтер зізнався, в яких випадках може відмовитися брати гроші на забезпечення українського війська

Український волонтер та Сергій Притула, який розсекретив, чи має бронь від мобілізації, розповів про випадки, коли відмовлявся від донатів. Виявилося, що чоловік дуже ретельно перевіряє осіб, які хочуть допомогти, або ж “відбілити” репутацію завдяки донатам на ЗСУ.

В інтервʼю “Українській правді” Сергій Притула пригадав випадок, коли відмовився брати гроші у впливової людини. Попри те, що ці гроші були спрямовані на допомогу Збройним силам, волонтер не хотів псувати ані власну репутацію, ані репутацію свого фонду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Імʼя цього донатера Притула озвучувати не став. Та врешті він зазначив, що гроші таки відправилися на допомогу військовим, але через інший фонд, який погодився прийняти гроші.

Я розумію, що в інтересах війська гроші можна було б брати і в дідька лисого, але проблема в тому, що конкретно ця людина гірша за дідька. Я не хотів зшиватися хоч яким-небуть кейсом з цією людиною, тому ми відправили до нього представників іншого фонду, які взяли ці гроші,
— зізнався Сергій Притула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у практиці Сергія Притули навіть були випадки, коли люди намагалися повернути задоначені кошти. Одною з таких історій він поділився під час запису подкасту з коміком Антоном Тимошенко.