Помстилася на користь ЗСУ: Сергій Притула потішив історією, як чоловік вимагав повернути задоначені кошти (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки телеглядачі мріють про повернення Сергія Притули на екрани, сам він займається волонтерською діяльністю, аби усіляко допомагати нашим захисникам. Але навіть у такій важкій справі не обходиться без смішних ситуацій.

Під час запису подкасту  "Гуртом та вщент"  Сергій Притула пригадав історію, яка трапилася з ним тоді, як один чоловік у різних валютах перерахував на благодійний фонд чималі суми. Але через деякий час людина звернулася до волонтера з проханням повернути задоначені кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Притули, спочатку він подумав, що його намагаються обдурити. Адже неможливо випадково зробити три перекази поспіль на один і той самий рахунок.

Пише мені один чоловік нещодавно: "Пане Сергію, такого числа вам було помилково перераховано ось таку суму в доларах, ось таку суму в євро, а також на банку вашого фонду було помилково перераховано ось таку суму в гривнях". Я розумію, що можна помилитися раз, наприклад, коли ти випадково обираєш і так нолик один натискаєш, а потім страждаєш. Але помилково відправити тричі на різні ресурси... Я подумав, що дуже цікавий разводняк,

– розповів Сергій Притула.

Проте згодом ситуація виявилася ще цікавішою. Адже стало відомо, що таким чином чоловікові вирішила помститися його кохана. Адже поки він спав, жінка взяла його телефон та перерахувала кошти на різні фонди, що допомагають ЗСУ.

Я такий думаю: "Чекай, чоловіче. Що це таке?" І я пишу, що перепрошую, але як це могло статися? І він відповідає: "Ми посварилися з жінкою, вона вночі взяла мій телефон і просто перераховувала кошти". Я бачив ту виписку, з 4 до 5 ранку агресивно налаштована молодиця спортивної статури розкинула на 6 фондів гроші...
Хлопці, не сваріться з жінками. Ми повернули кошти, бо людина збирала на допомогу одній бригаді, а жінка така собі подумала: "Ну, що ж, а тепер викручуйся, дурень. Ти мене образив, а тепер пояснюй людям і захисникам, де гроші поділися"

– каже волонтер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що схожа ситуація з поверненням задоначених коштів сталася і в опонента Сергія Притули, стендап-коміка Антона Тимошенко. Тоді переможець аукціону попросив повернути гроші , бо його дружина виступила проти такого великого донату.