“Моральне уродство”: Сергій Притула емоційно відреагував на звинувачення у крадіжці супутника, розміщенні на білборді (ФОТО)

Знаменитості
1 964
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сергій Притула 2024, фото
Фото: instagram.com/siriy_ua/

Волонтер не на жарт розгнівався на невідомого через нераціональне витрачання коштів, коли у країні йде війна

Раніше ми розповідали, скільки коштує лук Сергія Притули та, зокрема, чи дійсно його дорогезний годинник куплений на гроші з волонтерських зборів. Ще одне звинувачення у розкраданні коштів “прилетіло” від невідомого у незвичайний спосіб - він розмістив свою претензію до волонтера на білборді.

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула у своєму мікроблозі розповів про абсурдні звинувачення на свою адресу. Невідомий розмістив білборд, на якому відверто натякає на крадіжку коштів, які Притула з командою збирав на супутник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Білборд з написом “Притула, де супутник?”, дуже обурив волонтера. Не скільки через звинувачення у крадіжці, скільки тим, що витрачені на банер гроші можна було задонатити на потреби військових.

Також Притула пояснив, де “шукати” той самий згаданий супутник.

Чим ідіот відрізняється від нормальної людини? Ідіот витрачає тисячі гривень, щоб поставити питання на білборді. Нормальна людина приходить на зустріч і питає те ж саме безкоштовно. Моральне уродство автора цієї “творчості” зашкалює. Коштами, витраченими на ці борди, можна було б закрити нехіло потреби якогось підрозділу. Дебілоїд. Для тих, хто ще не знає, де супутник, прохання ввести в Гуглі слова “ГУР” та “Народний супутник” і мати чистий спокій,
- емоційно відреагував Притула.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Сергій Притула розповів про випадок, коли його просили повернути задоначені гроші. Як чоловік пояснив своє прохання - дізнавайтесь у цій статті .