Скандал з мовою ще не встиг вщухнути, а Гайтана вже розважає публіку російськими хітами (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 212

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Гайтана. Фото: instagram.com/gaitanamusic

В оточенні чоловіків у піксельній формі співачка виступила зі своїми піснями у Киргизстані

Тільки нещодавно Гайтані довелося виправдовуватися за свою російськомовну публікацію у соцмережах, як артистка знову опинилася в центрі уваги. І цього разу тема незмінна — російська мова, до якої поступово повертаються деякі знаменитості.

Так, днями Мережею розлетілося відео з виступу зірки. Однак вийти на сцену Гайтана вирішила не в Україні, а в Киргизстані, а репертуар її, судячи з афіші, не налічував жодного українського хіта. Натомість прихильників з Ташкенту співачка розважала російськомовними композиціями, а заради безпеки сцена була оточена чоловіками у військовій формі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гайтана. Фото: скриншот
Гайтана. Фото: скриншот

Цікаво, що відео у Мережу “злили” присутні на виступі співачки. А от сама Гайтана продовжує ігнорувати цю тему і не коментує, що ледь не перший свій концерт після початку війни вона дала не в Україні, ба більше — на сцені вона виконувала російські пісні у час російського вторгнення в Україну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно відома співачка привселюдно присоромила Гайтану за замовчування російського нападу на Україну. Мʼята зізналася, що не погодилася б сісти за один стіл зі своєю ексколегою.