Після 8-річної перерви Гайтана повертається на сцену з "новою музичною історією"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як співачка Lama вирішила повернутися на сцену , ще одна зірка 2000-х оголосила про новий розділ у своїй творчості. Співачка Гайтана готується відродити свою кар'єру, у зв'язку з чим анонсувала нові прийдешні проекти. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Свою останню композицію Гайтана випустила 2015 року, а після - зникла з публічного простору. І хоча весь цей час артистка намагалася уникати публічності, її фанати не втрачали надії на те, що одного разу виконавиця порадує їх новими роботами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так і сталося! Нещодавно Гайтана оголосила про завершення співпраці з музичним холдингом Lavina Music, з яким працювала ще з 2003 року. Ймовірно, зараз артистка вирішила самостійно займатися кар'єрою, отримавши права на всі пісні, альбоми та музичні кліпи, випущені в рамках співпраці. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram .

Тепер я капітан свого корабля. Тож чекайте на нову музику. Сподіваюся, ви сумували. Тому що я дуже. Відчуваю, цей етап буде чудовим. До зустрічі на наступній сторінці моєї музичної історії,

- коментує Гайтана.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Гайтана вразила кадрами шестирічної доньки, яку одягла у вишиванку . Артистка показала, як прищеплює любов доньки до батьківщини, хоча сама перебуває за межами України.