Зірка "Х-Фактора" Нікіта Ломакін звинуватив Кіркорова у домаганнях та педофілії

Новини шоубізнесу
2 055

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нікіта Ломакін, Філіп Кіркоров. Фото: Instagram

Артист пригадав, що на момент знайомства з росіянином йому було лише 15 років

Відомий український співак Нікіта Ломакін вирішив долучитися до зірок, які розкрили таємниці інтимного життя путініста Філіпа Кіркорова. Раніше про подарунки та знаки уваги від росіянина розповідали Остапчук та Дьомін, але нова історія стала ще більшим шоком для багатьох, адже була повʼязана з молодим неповнолітнім артистом. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в соцмережах зірка “Х-Фактора” розповів, як познайомився з Філіппом Кіркоровим. Нікіта Ломакін відверто зізнався, що той момент став переламним у його житті, адже тоді йому було лише 15 років і він не знав багатьох речей, до яких його намагався схилити росіянин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Нікіти, у 2013 році Філіпп Кіркоров намагався схилити його до сексуального зв'язку. Це сталося ще під час зйомок “Х-Фактора”, де “король російської естради” особисто підійшов до молодого виконавця і запропонував зустрітися, обіцяючи хлопцеві успішну карʼєру. На щастя, тоді від цього “близького знайомства” Ломакіна вберегла директорка творчої студії, де навчався співак.

Моя психіка не була до такого готова, повірте. Я взагалі не знав, що таке взагалі існує. Вона мені каже: "Микито, ти що, Кіркоров же гей і педофіл". І я їй кажу, мовляв, бути такого не може, це фейк. А вона каже: "Ні, не фейк. Не буду говорити кого, але кілька років тому одного хлопчика забирали обкачаним якоюсь фігнею в халаті з його (Філіпа Кіркорова — прим. ред.) готелю. Ледве встигли". І я такий думаю, що робити,
— пригадав Нікіта.

Тоді директорка порекомендувала Нікіті погодитися на зустріч з Кіркоровим, але повідомити відразу, що на неї він прийде не сам. Однак Кіркорова не влаштовували свідки й він почав наполягати на тому, аби молодий артист один прийшов до нього на зустріч.

І все ж з часом Філіп Кіркоров сам пішов на поступки та запропонував Нікіті Ломакіну прийти до нього у готель разом з мамою. Тоді хлопець так і вчинив, однак зустріч пройшла звичайним чином. І якщо до того росіянин обіцяв співаку приголомшливу карʼєру, то того разу про це мови вже не йшло.

Втім коли Кіркоров дізнався, що Нікіта Ломакін збирає гроші на зйомки власного кліпу — путініст знову обʼявився і почав натякати, що може допомогти. Однак та телефонна розмова стала їх останньою.

Він (Кіркоров — прим. ред.) каже: "Гаразд, ближче до справи, ти дуже талановитий хлопець, звісно, але знай, що шлях артиста дуже складний і самостійно його, у твоєму випадку, не пройти. Щойно ти зіткнешся з якоюсь складністю, знай, що в тебе завжди є важка артилерія. Ну, ти розумієш про що я. Тому, телефонуй". І кинув слухавку,
— розповів український артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ходили чутки, що Філіп Кіркоров, імовірно, зустрічається з уродженкою Макіївки Маргаритою Овсянніковою. Вочевидь, путініста не бентежать численні розслідування ЗМІ стосовно того, що Марго має стосунок до надавання послуг з ескорту.