"Був рогоносцем чотири роки!": путініст Кіркоров пригадав, як Галкін "відбив" у нього Пугачову

Новини шоубізнесу
1 717
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Філіп Кіркоров, Алла Пугачова та Максим Галкін

Виявляється, російська примадонна кинула чоловіка заради молодшого та перспективного гумориста

Ще у 2005 році світовий шоубізнес вразила несподівана зміна в особистому житті легендарної Алли Пугачової, яка підтримала 3-річну українку . Тоді зіркова дива пішла від Філіпа Кіркорова після 11 років шлюбу. Та, як виявилося, не останню роль в цьому зіграв її нинішній чоловік — гуморист Максим Галкін.

Так, Філіп Кіркоров, який активно підтримує путінський режим, вперше відверто розповів, що у різкому закінченні його стосунків з російською примадонною винен Максим Галкін. Співак пригадав, що коли вони з Аллою Пугачовою ще були одружені, молодий гуморист почав залицятися до артистки, а та й закохалася. Про це повідомляє ряд російських ЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця переміна в особистому житті Алли Пугачової викликала неабиякий резонанс у світі шоубізнесу та серед її прихильників, розпалюючи хвилі чуток та інтриг. Та вона стала блискучим прикладом переплетення історій у світі розважальної індустрії, адже Пугачова та Кіркоров вважалися однією з найбільш відомих та впливових пар. Однак відколи співачка пішла до Максима Галкіна, пара проживає щасливо і злагоджено. А хні фанати залишаються в захваті від цієї несподіваної, але врешті-решт щасливої пари.

Почав її залицятися і вона попливла. Я розумів, що рогоносець чотири роки! Це, звичайно, було неприємно. Вся красива казка відразу закінчилася. Вона щаслива з цією людиною. Дай Бог їй здоров'я,
— каже Кіркоров.
Максим Галкін, Алла Пугачова та Філіп Кіркоров
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль публічно звернулася до Алли Пугачової у її 75-й день народження. Українська співачка пригадала, як російська примадонна повпливала на розвиток її карʼєри.