Закрутив з ескортницею? Філіп Кіркоров, імовірно, зустрічається з уродженкою Макіївки Маргаритою Овсянніковою

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Філіп Кіркоров та Марго Овсяннікова
Фото: instagram.com/mmmargaaret

У соцмережах жінки останнім часом багато світлин з путіністом

Відомий російський артист Філіп Кіркоров, який постійно підтримує кривавий режим та війну, яку розв'язав володимир путін проти України та якого нещодавно знудило перед окупантами, імовірно зустрічається з ескортницею українського походження. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, швидше за все, новою пасією Філіпа Бедросовича є колишня учасниця російського проєкту “Дом 2” Маргарита Овсяннікова. До речі, вона родом з Макіївки (Донецька область).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про те, що між Кіркоровим та Марго є щось більше, ніж просто дружба свідчить те, що вона постійно з'являється з ним на майже всіх світських заходах. Окрім того, майже на всіх її останніх світлинах в Instagram неодмінно фігурує Філіп.

Цікаво, що зовсім нещодавно на місці Марго була її продюсерка Тетяна Тур. Вочевидь, путініста не бентежать численні розслідування росЗМІ стосовно того, що Марго має стосунок до надавання послуг з ескорту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як знаменитий російський актор Олексій Панін вибачився перед Максимом Галкіним та прямо заявив, що Філіп Кіркоров - гей.